ZDF-Fernsehgarten van 20 mei 2013

ZDF

Ook op tweede pinksterdag is er een ZDF-Fernsehgarten. Presentatrice Andrea Kiewel opent de vlooienmarkt waar het publiek kan struinen naar goede koopjes. Andrea gaat dit doen samen met tv-kok en rariteitenverzamelaar Horst Lichter.Ook te gast is Dennis Rother de kok van voetbalclub BVB Dortmund.

Ondertussen laat Mick Wewers zien wat je met een oude stoel kan doen en natuurlijk is Timo Gerigk nogsteeds bezig met het oplossen van rubik’s kubussen om het doel van 2013 opgeloste kubussen te halen.

Muzikale hoogtepunten zijn onder andere Tommy Steiner, Rosanna Rocci, de Zweedse Soul en Popzangeres Miriam Bryant, Michael Wendler met Anika, Lisa Aberer en de voormalige frontman van de groep Münchener Freiheit: Stefan Zauner.

Uitzending: Maandag 20 mei om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *