ZDF-Fernsehgarten van 12 mei 2013

ZDF

Zondag 12 mei is er weer een ZDF-Fernsehgarten gepresenteerd door Andrea Kiewel.

Ze ontvangt Torsten Theiler die tips geeft hoe je het beste de slaapkamer kan inrichten met Feng-Shui. Ook is Enie van de Meiklokjes te gast en bakt de lekkerste koekjes voor moeder, want in Duitsland is het ook moederdag. Verder geeft stylist Astrid Rudolph drie kijkers een make-over.

Muzikale gasten in deze uitzending zijn onder andere de Oostenrijkse Christina Stürmer, de groep Adoro, G.G. Anderson, Anna-Maria Zimmermann. Ook te gast zijn Olaf Malolepski, Finn Martin, Michael Holm en de winnares van de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar wat een dag ervoor is afgelopen.

Uitzending: Zondag 12 mei om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *