ZDF-Fernsehgarten van 5 mei 2013

ZDF

Aankomende zondag presenteert Andrea Kiewel de eerste aflevering van een nieuw seizoen ZDF-Fernsehgarten vanuit Mainz.

Illusionist Hans Klok is te gast en laat zijn beste trucs zien. Verder zijn er  wereldkampioenen te gast: Filip Adamski een roeier met een gouden medaille en oud-kunstschaatser Rudi Cerne. De kok Armin Roßmeier maakt weer de mooiste gerechten.

Ook gaat de Fernsehgarten de wereld over. Een bijzondere wereldreiziger gaat op reis met als doel de hele wereld over te gaan.

Natuurlijk zijn er ook muzikale gasten. Zo zijn de groep PUR te gast, net als wereldster Bonnie Tyler en de Duitse band Glasperlenspiel. Ook te gast is Heino, Mary Roos en Jan Smit. Verder te gast zijn Joey Heindle, de band Follow Your Instinct , Peter Plate en Maite Kelly.

Uitzending: Zondag 5 mei om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *