Wilkommen bei Carmen Nebel van 13 april 2013

ZDF

Zaterdag 13 april is er weer een uitzending van “Wilkommen bei Carmen Nebel” op de ZDF. Deze keer komt het uit de Messehalle in Erfurt.

Te gast is Mary Roos die een nummer van haar nieuwe album wat “Denk was du willst” heet. Ook Sarah Brightman is te gast, die een grote hit had met Andrea Bocell, die ook te gast is.

In februari kreeg Dieter Hallervorden een Goldene Kamera voor zijn levenswerk. Ook komt Roland Kaiser langs en zijn de groep Adoro er bij. Ook te gast is Wolfgang Ziegler en Peter Plate, zanger van het duo Rosenstolz, die nu een solo-album heeft uitgebracht.

Lindsay Stirling is in de Verenigde Staten een ster, maar ook in Duitsland is de violiste beroemd. Ook te gast is de groep PUR en ook Semino Rossi zingt een nummer van zijn actuele album, Symphonie des Lebens.

Ook de cast van de Duitse versie van de  musical ‘Sister Act‘ zijn te gast net als het Deutsche Fernseh-Ballet. Ook te gast zijn Annemarie Eilfeld, Laura Wilde en Pascal Silva.

Aan het eind van de uitzending vind er een ‘flashmob’ plaats. Alle gasten zullen op het Rennsteiglied een dans gaan uitvoeren.

Uitzending: Zaterdag 13 april om 20:15 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *