Musikantenstadl van 6 april 2013

ARD

Aankomende zaterdag presenteert Andy Borg weer een nieuwe Musikantenstadl. Deze keer uitkomstig uit Salzburg.

Hij ontvangt verschillende artiesten waaronder DJ Ötzi en de trompetlegende Walter Scholz. Maar er zijn ook genoeg vrouwen te gast. Zo is er Francine Jordi die haar nieuwe single zingt. Ook komen Monika Martin en Gaby Albrecht langs. Maar ook Sigrid & Marina en Sonja Weissensteiner.

Ook van de partij zijn Ronny Weiland, het duo Fantasy, Die Dorfer, de Zwitsere groep Combox, de blaaskapel Postmusik Salzburg en de groepen Salzburgsound en Familienmusik Herzog.

Verder komen de komieken Heißmann & Rassau langs, maar niet in de rol van Waltraud & Mariechen maar als ‘Trachten-Polizei’. Ook kruipt Andy Borg in de huis van Mozart. Verder doet Sonja Weissensteiner mee aan de eerste ‘Musikantenstadl-Dirndl-Sprung’. Een spel die in de alpenlanden populair is: Dirndl en trachten-dragers moeten zijn stijlvol mogelijk in het water springen.

Uitzending: Zondag 6 april om 20:15 op ARD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *