Die ZDF-Frühlingsshow van 28 april 2013

ZDF
Ook aankomende zondag is er weer een ZDF Frühlingsshow gepresenteerd door Andrea Kiewel vanuit Gran Canaria. Natuurlijk zijn ook haar vaste gasten; sterrenkok Nelson Müller, Fitness-trainer Detlef D! Soost en style-expert Astrid Rudolph weer te gast.

Deze derde uitzending staat in het teken van de Troonswisseling in Nederland. De Nederlandse presentator Harry Wijnvoord is te gast en ook Gravin Schmettow vertelt allerlei weetjes over de wereld van de adel. Verder is ook ZDF-presentator Rudi Cerne te gast die vertelt waarom hij de Canarische Eilanden in zijn hart heeft geschloten.

Natuurlijk zijn er ook muzikale gasten, onder andere Guildo Horn, Lena Valaitis, Michael Wendler, Lou Bega en de Nederlandse Loona zijn te gast.

Ook te gast zijn Glasperlenspiel, Nick Howard en Miriam Bryant. Ook draagt Hubertus von Hohenlohe zijn nummer “Higher than Mars” op aan onze toekomstige Koningin Maxima.

Uitzending: Zondag 28 april om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *