Die Frühlingsshow van 14 april 2013

ZDF

Na al het koude weer nodigt Andrea Kiewel verschillende gasten uit voor Die Frühingsshow dat ook dit jaar weer is opgenomen op Gran Canaria. Deze keer is ze op Maspalomas.

Het motto dit jaar is Fit in het voorjaar in. Daarom maakt televisiekok Nelson Müller recepten die niet te zwaar vallen, maar ook specialiteiten van het eiland. Ook Fitnessexpert Detlef D! Soost laat de kijkers de nieuwste trends op fitness-gebied zien. Presentator Eric Mayer doet een duikcursus en laat de onderwaterwereld zien. Ook gaat hij naar het Palmitos Park waar veel dieren zijn.

In de eerste aflevering is ook Joachin Llambi te gast, die bekend is als jurylid in het dansprogramma Let’s Dance. Voor de motivatie voor het voorjaar is Sabine Asgodom uitgenodigd.

Er zijn ook genoeg muzikale gasten. Zo is Hansi Hinterseer voor het eerst te gast net als Matthias Reim, Ella Endlich en Johnny Logan. Ook te gast zijn Anita & Alexandra Hofmann, de Britse zanger Nick Howard die de Duitse The Voice 2012 heeft gewonnen. Verder te gast zijn Mia Diekow, de boyband Blue en EWIG, de zangeres Laura Wilde en DJ Ötzi.

Uitzending: Zondag 14 april om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *