Roland Kaiser in Tatort van 24 maart 2013

Roland Kaiser
Aankomende zondag 24 maart brengt de zender ARD weer een Tatort-aflevering, getiteld Summ, Summ Summ op het scherm. Deze keer is het een aflevering in de Münster-reeks en speelt schlagerster Roland Kaiser een bijrol.

Roland Kaiser zelf is ook wel fan van deze reeks:”Mij bevalt het hoe deze krimi wordt gebracht. Het gaat om moord, maar bij de Münster Tatort is er weinig bloed en brutaliteit. Er is ook nog wel wat om te lachen.” Ook het acteren schijnt hem goed te liggen, want de kritieken over zijn acteerdebuut zijn goed te noemen. Hij zou naturel spelen. Voor deze aflevering heeft hij ook een speciaal nummer geschreven: Egoist. Het wordt gezongen door het personage dat hij speelt, Roman König, die een grote egoist is en overal voordeel uit wil halen.

De aflevering draait om de moord op een journalist die dood op een parkeerplaats is gevonden. In haar tas wordt concertkaartjes gevonden voor het concert van Roman König. Het blijkt dat ze de schlagerster kent en ook zijn manager Ina Armbaum. Verder is er ook nog lijkschouwer Boerne die door spinnen uit zijn huis moet en in het hotel naast Roman komt te logeren. Onaangekondigt komt ook Mannu Pleuger, een oude bandcollega langs bij het hotel. Die heeft nog een rekening met hem te vereffenen.

Uitzending: Zondag 24 maart om 20:15 op ARD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *