ECHO 2013 van 21 maart 2013

Op donderdag 21 maart wordt in Berlijn verschillende Duitse en internationale sterren met een ECHO geëerd. De gastvrouw van deze avond is Helene Fischer.

Een van de highlights van deze ECHO 2013 is de Britse superster Emeli Sandé die voor twee ECHO’s genomineerd is. Ook een genomineerde is de Duitse violist David Gareth hij zal een versie van Viva La Vida spelen van de groep Coldplay. Ook te gast is Carla Bruni.

Verder te gast zijn de band Silly, de zangeres Lena en Peter Plate. Verder treed ook de band Frida Gold op en zingen hun nieuwe single “Liebe ist meine Rebellion“. Ook te gast is Jimmy Page en John Paul Jones. Maar ook de Duitse songfestivalinzending Cascada en Depeche Mode. Verder treed ook de Duitse groep Santiano op met de Oostenrijker Andreas Gabalier.

Uitzending: Donderdag 21 maart om 20:15 op ARD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *