Marco Angelini zijn nieuwe single heet Du & ich

Marco Angelini
De Oostenrijker Marco Angelini heeft een nieuwe single uitgebracht: Du & Ich. Het is de tweede single van de Oostenrijker die bekend werd door zijn deelname aan Deutschland sucht den Superstar.

In 2011 deed Marco Angelini mee aan aan Deutschland sucht den Superstar en wist daar vierde te worden. Daarna bracht hij onsuccesvol een single uit. Dat gaf hem genoeg tijd om zijn studie medicijnen succesvol af te ronden. Nu hij zich dokter mag noemen richt hij zich weer helemaal op de muziek bij een nieuwe platenmaatschappij. Nu is de single uitgebracht en aan een album wordt gewerkt.

Het nummer Du & Ich is geschreven door Alexander J. Benz en Tarek Jarad en is een powersong geworden. In de videoclip die in Berlijn is gedraaid speelt de Duitse soapactrice en zangeres Senta-Sofia Delliponti een rol.

Bekijk hier de videoclip van Marco Angelini met DU & Ich:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *