Joey Heindle debuutalbum heet Jeder Tag zählt

Joey Heindle
Het afgelopen jaar is erg druk geweest voor Joey Heindle. Hij werd vijfde bij de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar, daarna bracht hij succesvol zijn eerste single “Die ganze Welt dreht sich um Dich” uit. Ook werd hij de winnaar van het televisieprogramma Das Dschungelcamp 2013 en mag zich dus de Dschungelkönig 2013 noemen.

Op 1 februari komt zijn debuutalbum “Jeder Tag zählt” uit met twaalf nummers. Joey Heindle werd 19 jaar geleden geboren in München en groeide op met één grote droom: de muziek in. Hij heeft zichzelf gitaar leren spelen en twee jaar geleden in 2011 deed hij mee aan Deutschland sucht den Superstar waar hij vijfde werd. Wat volgt is een platencontract bij Edel:Records en hij weet in 2012 met zijn eerste single de hitlijsten te halen. Het nummer Hol’mich raus brengt hij uit vlak voor de start van het programma Das Dschungelcamp, wat in Nederland is gemaakt onder de naam Bobo’s in de Bush. Het nummer is een duitse versie van het nummer Love Is Gone van de band BLIND.

Joey Heindle vond het belangrijk om met elk nummer mee te werken aan de tekst, want het album is een heel persoonlijk album geworden. Zijn debuut als muziekmaker en tekstschrijver maakte hij met het nummer “Jedes Mal auf’s Neue“. Een nummer met verschillende facetten en diepgang.

Bekijk hier Joey Heindle met Hol mich raus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *