Frank Lukas en Männerherzen 2

Frank Lukas

De zanger Frank Lukas gaat met zijn album Männerherzen voor de tweede ronde: Männenherzen 2 . Het is een album met klare, eerlijke en treffende teksten. Het zijn nummers met goede melodieën. Op dit album heeft hij ook verschillende nummers zelf geschreven en gecomponeerd.

Voor een passende sound zorgt ook producent Jack Price, die al vanaf het eerste album van Männerherzen bij het team hoort. Er staan dansbare en gevoelige nummers op met kleine verhalen die uit de ziel van de artiest komen. Zo heeft het nummer “Jedes Mal die Hölle” een speciale betekenis. Het heeft Frank Lukas veel moeite gekost om dit nummer in te zingen. Het nummer gebruikte hij persoonlijk om het overlijden van zijn broer Dirk te verwerken en was niet bedoeld voor het album, maar door overweldigende reacties van zijn fans heeft hij besloten het nummer toch op het album te zetten.

Met dit album hoop Frank Lukas weer verder te groeien als artiest en met zijn nieuwe nummers de grote podia te veroveren. In juni 2013 vind er in Oberlichtenau het 2e Frank Lukas Open Air plaats.

Beluister hier Frank Lukas met Jedes Mal die Hölle:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *