Axel Fisher heeft youtube-record met Amsterdam

Axel Fischer
De zanger Axel Fischer heeft een record te pakken. Zijn muziekvideo van zijn nummer “Amsterdam” is als eerste Party/Schlagervideo in Duitsland die tien miljoen keer is bekeken op youtube, na vier en een half jaar online te zijn. Het nummer wordt op de voet gevolgt door het Fliegerlied van Tim Toupet wat 9,7 miljoen kijkers heeft gehad.

Je zou denken dat de clip is opgenomen in Amsterdam, maar niets is minder waar: De opnames vonden plaats in Hamburg. Tijd en geld waren schaars en Hamburg leek genoeg op Amsterdam. Daarom zijn de kosten voor de clip maar rond de 200 euro gebleven.

In de clip gaat het erom dat Axel Fischer tijdens een internet-chat verliefd wordt op een meisje uit Nederland. Maar dan gebeurt het: de computer houd er mee op en zonder de naam van het meisje te kennen gaat hij met een foto op zoek naar haar in Amsterdam.

Bekijk hier Axel Fischer met Amsterdam:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *