3e single Maria Levin is Schwarz auf Weiss

Maria Levin
Na haar debuutalbum Schwarz auf Weiss gaat de carrière van Maria Levin met stapjes vooruit. Zo was ze te gast bij Florian Silbereisen, Carmen Nebel en Hansi Hinterseer. Nu komt ze met haar derde radio-single: het titelnummer van haar album: Schwarz auf Weiss

Maria Levin werd voor een Goldene Henne genomineerd, haar single Wenn Du mich liebst wist zich in de top 5 van de airplay-charts te begeven. Nu komt ze met haar nieuwe single, Schwarz auf Weiss. Dit nummer laat zien wat ze muzikaal gezien kan. Het nummer heeft een wisselend tempo wat een beetje doet denken aan de schlagers van de jaren 70. De tekst en melodie is als het samenkomt met de stem van Maria een tijdloze compositie.

Bekijk hier Maria Levin met Schwarz auf Weiss:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *