Schöne Bescherung 2012 van 9 december 2012

WDR

Op de tweede adventszondag zijn Susanne Wieseler en Thomas Aydintan naar Schloss Merode gegaan in de gemeente Langerwehe. Het kasteel heeft een lange geschiedenis, maar ook een hele mooie kerstmarkt. Volgens de kijkers van het programma ‘daheim & unterwegs’ is het zelfs de mooiste kerstmarkt in Nordrhein-Westfalen.

Te gast om op te treden op deze kerstmarkt is Thomas Anders. De “Gentleman of Music” heeft wereldwijd succes. Hij heeft net de laatste hand gelegt aan zijn nieuwe kerstalbum. “Christmas For You” is een kaleidoscoop in alle facetten. Het is fris en traditiebewust, internationaal en privé, maar toch anders.

Ook te gast is Patrizio Buanne, ook een internationale artiest. Op zijn zeventiende zong hij al voor Paus Johannes Paulus II en nu zingt hij een mix tussen Italiaanse en Duitse kerstklassiekers.

Hij was veertig jaar succesvol met der Flippers, de succesvolste schlagerband die er ooit geweest is. Nu is Olaf Malolepski een solo-carrière gestart en het succes is gebleven. Hij zal op de kerstmarkt een mooie versie zingen van de bekende kerstliedjes.

Doordat Schloss Merode dicht bij de Belgische grens ligt en er zelfs Belgische prinsen hebben gewoont moet er natuurlijk ook een artiest uit België komen. Adya treed op. Een groep die klassiek met pop combineert. Dit doen ze nu met kerstnummers. Verder komt er ook nog een koor en blazers uit Overbach langs.

Uitzending: Zondag 9 december om 17:00 op WDR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *