Helene Fischer in Wetten Dass…?

Helene Fischer

Vanavond is het zover, dan is Helene Fischer te gast bij Wetten, dass…? Ze zal met tal van andere gasten plaatsnemen op de bank naast presentator Markus Lanz.

Normaal gesproken staat al lang vast wie er te gast zijn bij Wetten, dass…?, maar dat is bij deze aflevering niet het geval. In ieder geval komen de Amerikaanse zangeressen Alicia Keys, P!nk en Rihanna. Ook treden Die Fantastischen Vier en Lang Lang op.

Naast Helene zitten Maria Furtwängler, zangeres Nena, Heino Ferch, Florian David Fitz, Karl Dall en comedian Olaf Schubert Platz. Ook zou de man die uit de ruimte is gesprongen, Felix Baumgartner te gast zijn, maar die moest afzeggen. Nu is golfer Martin Kaymer uitgenodigd. Als dat nog niet genoeg is treden ook de Amerikaanse Chippendales op. Presentator Markus Lanz gaat met hen meedansen, omdat hij de weddenschap in de vorige aflevering heeft verloren.

Uitzending: Zaterdag 8 december om 20:15 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *