ZDF Adventsshow van 2 december 2012

ZDF
Op deze eerste advent presenteert Andrea Kiewel de eerste ZDF Adventsshow met een mis tussen muziek, traditie en andere interessante thema’s. Ze ontvangt verschillende artiesten en gasten in een speciaal ingerichte Kerstwoning met een keuken, woonkamer en een wintertuin.

Deze aflevering komen er maarliefst twee gasten die van adel zijn: Gloria Fürstin von Thurn und Taxis en Enno Freiherr von Ruffin. Voor hen is de adventtijd een bijzonder hoogtepunt. Het slot wordt omgevormt tot een kerstmarkt en lokt duizende bezoekers uit de regio. Voor tips voor decoraties komt Bine Brändle langs. In de keuken maakt de Zwitserse televisiekok Andreas C. Struder verschillende kersthapjes.

Maar er zijn ook nog genoeg muzikale gasten die Andrea Kiewel komen opzoeken. Zo komen Angelika Milster, Frank Zander en Thomas Anders langs. Ook Rolf Zuckowski, Anita & Alexandra Hofmann, de groep Adoro en Der Randfichten treden op.

Uitzending: Zondag 2 december om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *