Wilkommen bei Carmen Nebel van 17 november 2012

Aankomende zaterdag op 17 november is Carmen Nebel weer te zien met Wilkommen bei Carmen Nebel. Deze keer komt de uitzending uit het Oostenrijkse Graz.

In de Starhalle is Andreas Gabalier te gast, hij mag natuurlijk niet ontbreken omdat hij in Graz is geboren. Ook te gast is Chris De Burgh die een nieuw nummer laat horen van zijn nieuwe album en zingt oude nummers in een nieuw jasje. Eros Ramazzotti zingt ook een nummer van zijn nieuwe album.

Ook zijn de vier zangers van Il Divo te gast die klassieke muziek met popmuziek weten te combineren. De Franse zangeres Patricia Kaas is te gast, zij zingt pop en jazz en gaat in februari 2013 op wereldtour. De groep PUR bestaat al meer dan dertig jaar en nu hebben ze na drie jaar weer een album gemaakt.

De geliefste tenor van dit moment, Rolando Villazón , is ook te gast. Ook zingt de Oostenrijkse schlagerzanger Nik P. een nummer van zijn nieuwe album. Ook treed Linda Hesse op die met haar nummer “Ich bin ja kein mann” veel gedraaid wordt op de radio.

Ook te gast is panfluitspeler Leo Rojas. Liedjesmaker Peter Cornelius zingt ook een nummer van zijn nieuwe album. Ook treed de groep Unheilig op.

Uitzending: Zaterdag 17 november om 20:15 op ZDF
Herhaling: Zondag 18 november om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *