Das Adventsfest der 100.000 Lichter van 1 december 2012

ARD
Aan de vooravond van de eerste advent presenteert Florian Silbereisen het Adventsfest der 100.000 Lichter voor de opening van de kerstmarkten. Verschillende artiesten zullen kerstnummers zingen en een hoogtepunt van het programma is de binnenkomst van het Vredenslicht uit de geboortegrot in Bethlehem.

Florian ontvangt weer verschillende gasten. Zo is André Rieu te gast net als actrice Senta Berger. Muzikant en maker van kinderliedjes Rolf Zuckowski is ook van de partij. Ook te gast is Prinses Märtha Louise van Noorwegen die grote bekendheid kreeg door een boek te schrijven over engelen. Verder is ook Roland Kaiser te gast, schlagerzangeres Ella Endlich en violist David Garrett.

Uitzending: Zaterdag 1 december om 20:15 bij ARD

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *