Best of Kiwi 2012 – das Promispecial

ZDF
Naast de afleveringen van ZDF-Fernsehgarten heeft Andrea Kiewel in 2012 ook afleveringen gepresenteerd van de Frühlingsshow en de Herbstshow. Tijd dus om terug te blikken op de gasten.

Bij deze hoogtepunten zijn onder andere te gast ZDF-presentatrice Dunja Hayali, actrice Ursula Karven, De Sterrenkapper Udo Walz, presentator Steven Gätjen, vechtsportster Britta Heidemann en Aaron Troschke, die na zijn deelname aan de Duitse Weekend Miljonairs een publiekslieveling is geworden.

Samen herinneren ze de bijzondere momenten die ze hebben gehad op Gran Canaria, het bezoek bij Daniela Katzenberger en de hoogtepunten van het Europees Kampioenschap voetbal en het vakantiegevoel van de Kalterer See in Zuid-Tirol.

Bij de hoogtepunten horen ook de verschillende optredens van de schlagersterren en internationale popsterren. Deze keer zijn te zien Unheilig, Michael Wendler, Culcha Candela, Fools Garden. Ook te zien zijn optredens van Andrea Berg, Klee, Die Atzen, Kim Wilde en Ella Endlich.

Uitzending: Zondag 11 november om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *