ZDF Herbstshow van 28 oktober 2012

ZDF
Net als in de eerdere twee afleveringen staat ook deze week weer Zuid-Tirol centraal in de ZDF Herbstshow gepresenteerd door Andrea Kiewel.

Deze week gaat Eric Mayer naar de plek waar de ötzi-mummie is gevonden en gaat hij onderzoeken of het echt waar is dat hij is vermoord. Ook te gast is bergbeklimmer Hans Kammerlander. Hij vertelt aan Andrea Kiewel zijn meest spannende verhalen. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over het mountainbiken in de regio.

Voor de komende tijd, waar het weer kouder wordt geeft kruidenexpert Heinrick Abraham gezondheidstips uit de natuur. TV-kok Andreas C. Studer maakt een herfstmaaltijd door ingrediënten te gebruiken uit de Zuid-Tiroolse keuken.

Muzikale gasten zijn er ook. Die Kastelruther Spatzen geven een live-optreden, net als de Italiaanse zangeres Rosanna Rocci. Ook te gast is de jonge zangeres Maria Levin en het duo Marshall & Alexander.

Ook te gast zijn The Overtones, een band uit Londen. Maar ook de drie zussen van Schwesterherz en de band Ewig. Daarnaast zijn ook Charlotte Heinke en Karim Khawatmi te gast, zijn spelen in de musical “Ich war noch niemals in New York“.

Uitzending: Zondag 28 oktober om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *