ZDF-Herbstshow van 21 oktober 2012

ZDF

Net als vorige week presenteert Andrea Kiewel weer een ZDF Herbstshow vanuit Kaltern in Zuid-Tirol. Ze ontvangt verschillende gasten zoals Moritz Freiherr Knigge en Dr. Alexander von Egen. Ook verteld Gravin Leontine von Schmettow hoe het er aan toe gaat bij de legendarische tuinfeesten van de Engelse Koningin.

Bij zo’n tuinfeest wordt natuurlijk passende kleding gevraagt, en die laat Astrid Rudolph zien. Ook presentator Eric Mayer is van de partij, hij gaat op onderzoek uit hoe wijn wordt gemaakt. In de keuken worden taarten gemaakt.

Natuurlijk zijn er ook verschillende muzikale gasten. Zo zijn er Die Schürzenjäger, Anna Maria Kaufmann, de groep Der Checker. Ook te gast zijn de Les Humhpries Singers, Patrick Lindner en Queensberry.

Verder treden ook Vanessa Neigert,de Zuid-Afrikaanse groep Romanz en Michelle op. Ook nog te gast zijn Ute Freudenberg, Tom Gaebel en Mobilée.

Uitzending: Zondag 21 oktober om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *