ZDF Herbstshow van 14 oktober 2012

ZDF

In de eerste Herbstshow van dit seizoen draait het om de Kalterer See, het warmste meer van de Alpen. De presentatie is in handen van Andrea Kiewel zij ontvangt de beroemste visser van Duitsland: Babs Kijewski. Zij gaat testen of de Kalterer See een vissersparadijs is. Ook uit Kaltern komt de huidige zwem junioren-wereldkampioene: Lisa Fissneider. Zij gaat samen met Andrea Kiewel zwemmen. Pur+ presentator Eric Mayer laat zien waarom hij stuntman is, hij gaat met surfer Fabian Heidegger op een surfboard staan om te leren surfen.

Ook krijgen we te horen van Josef Peterlin waarom de honing uit Zuid-tirol zo gezond is. Ook is er aandacht voor de wijn van de regio. Kok Johann Lafer maakt een gerecht van de streekproducten.

Ook zijn er genoeg muzikale gasten in deze Herbstshow. Zo zijn er The Italian Tenors, Nino de Angelo en de groep Fools Garden. Natuurlijk mag ook de Zuid-Tiroler groep Kastelruther Spatzen niet ontbreken. Verder treden ook Mandy Capristo, Nicki en Lena Valaitis op.

Daarnaast is ook de populaire popschlager-zanger Michael Wendler te gast, net als Stefanie Hertel en DJ Ötzi.

Uitzending: Zondag 14 oktober om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *