Santiano entert die Hitparaden op NDR

NDR
De groep Santiano zijn de verrassing van 2012, want met hun Duitstalige zeemansliederen veroveren ze Duitsland. Binnen enkele maanden hebben de vijf muzikanten die met een geheel eigen stijl muziek maken de topposities van de hitlijsten weten te bezetten.

Met hun moderne manier van zeemansliederen zingen weten ze de harten van alle generaties te winnen. Maar ook bij hun live-optredens is de band sterk. Pete Sage weet met zijn elektrische viool de nummers een Iers en Folks tintje mee te geven en zangers Björn Both en Axel Stosberg weten met hun stem het gevoel op te roepen van reizen, het harde werken op zee en het ontspannen aan wal.

De NDR bezoekt de populaire band bij een concert in een Hamburgse visveilinghal en presentatrice Sandra Hofmann geeft een inkijkje in het leven van de muzikanten en zoekt met hun fans naar de redenen voor de fascinatie voor Shantys en maritieme liedjes.

Uitzending: 3 oktober om 23:15 op NDR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *