Melodien der Berge van 6 oktober

ARD
Op zaterdag 6 oktober neemt presentator Michael Harles de kijker mee in Melodien der Berge met een reis vanuit München naar de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze.

Met een oldtimer reist Michael Harles door zijn geboortestad München. Ook praat hij met de burgemeester die een gesprek heeft gehad met Michael Jackson. Verder wordt er nog een markt bezocht en ook een kasteel. Op zijn tocht is er ook een gesprek met een adelaarfluisteraar en een gesprek met een bergbeklimster. Aan het eind van de reis, als hij weer terug is in München bezoekt hij das Oktoberfest.

Maar natuurlijk is er ook nog genoeg muziek in deze aflevering. Zo zijn er optredens van Stefan Mross, Edith Prock en Astrid Harzbecker. Ook komen er optredens voorbij van Sigrid & Marina, de Kathreiner Musikanten, die Amigos en Bergfeuer.

Verder zijn er optredens van Benjamin Grund en die Engelsstimmen, Trio Alpin, de Bergkameraden en van Vincent & Fernando. Daarnaast komen ook Tiroler Echo, Reiner Kirsten en Michael Hirte voorbij.

Uitzending: Zaterdag 6 oktober om 20:15 op ARD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *