Helene Fischer – Live: Aus der Arena in Köln bij de NDR

NDR

Op zondagmiddag 7 oktober zend de NDR opnieuw het concert van Helene Fischer uit wat ze gaf in de Arena in Keulen. In vijf kwartier laat ze zien waarom ze bij de populairste artiesten van Duitsland hoort.

In deze concertregistratie laat ze vele nummers horen, natuurlijk haar Duitse nummers maar ook een aantal Engelse en Russische liedjes. Ook heeft ze tijdens dit concert een duet met de Amerikaanse zanger Michael Bolton.

Helene Fischer zingt het nummer Memory uit de musical Cats, maar ook de Engelse nummers “Send in the Clowns” en “Big Spender”. Dit concert is ook op DVD en Blu-ray verschenen onder de titel “Helene Fischer – Zum ersten Mal mit Band und Orchester

Uitzending: Zondag 7 oktober om 14:15 op NDR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *