Das Herbstfest der Überraschungen van 13 oktober 2012

ARD
Op zaterdag 13 oktober presenteert Florian Silbereisen de eerste show na de zomerstop wat de titel Das Herbstfest der Überraschungen heeft gekregen. Het programma wordt uitgezonden vanuit de erdgas Arena in Riesa.

Natuurlijk zijn er weer verschillende verrassingen die tot het laatste moment geheim worden gehouden. In deze show ontvangt Florian Silbereisen verschillende internationale en nationale sterren waaronder Mireille Mathieu, de Ierse zanger Chris de Burgh en Andy Borg.

Ook te gast is de succesvolste Oostenrijkse zanger Andreas Gabalier, de mondharmonica-speler Michael Hirte en zingen Simone en Charly Brunner hun duet.

Uitzending: Zaterdag 13 oktober om 20:15 op ARD
Herhaling: Maandag 15 oktober om 10:00 op ARD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *