ZDF-Fernsehgarten van 23 september 2012

ZDF

In deze laatste ZDF-Fernsehgarten van dit seizoen maakt presentatrice Andrea Kiewel er één groot Oktoberfest van. Er worden verschillende spelletjes gedaan die typisch Beiers zijn om zo de Wiesn-Koning 2012 te kronen.

De sterrenkok Alfons Schuhbeck maakt verschillende Beierse gerechten en ook worden de verschillende trends laten zien op gebied van Dirndl en Trachtenmode.

Op een Oktoberfest kan natuurlijk muziek niet ontbreken. Zo is er de band “Münchner Zwietracht” en de Oostenrijkse zanger Andreas Gabalier. Uit Tirol komen de Trenkwalder. Ook te gast zijn de groepen die Feldberger, die Dorfrocker en die Schürzenjäger. Ook het volksmuziekduo Marianne & Michael zijn te gast.

Uitzending: Zondag 25 september om 11:00 op ZDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *