Vanessa Neigert en Volare

Vanessa Neigert

Op 12 oktober verschijnt alweer het derde album van Vanessa Neigert, wat de titel Volare heeft gekregen. Deze 20-jarige zangeres heeft een buitengewone liefde voor de muziek uit de jaren 50 en 60.

Vanessa is in Italië geboren, maar heeft eigenlijk overal al gewoont. Haar ouders waren koorddansers en heeft samen met hen de hele wereld bezocht. Ze ging er vanuit dat ze in de voetsporen van haar ouders zou treden, maar dat veranderde toen ze een tv-reclame zag voor Deutschland sucht den Superstar. Ze overtuigde haar moeder om mee te doen en overtuigde ook de jury. Ze wist het tot een 6e plek te schoppen. Dat is alweer 4 jaar geleden en nu brengt ze dus alweer haar derde album uit.

Voor dit album hoopt ze alle leeftijden aan te spreken. De titelsong heeft ze samen met haar producenten geschreven. Ze heeft samengewerkt met een producent van DJ Ötzi en voor Vanessa Neigert was het ook een verrassing dat een modern nummer zo goed aansluiting kon vinden bij de oudere liedjes. Bij de videoclip van haar eerste single Nel Blu Dipinto Di Blu (Volare) speelt ook haar verloofde Nando mee. Ze zit in de videoclip bij hem achter op de scooter. Het nummer kan ze zelf wel honderd keer per dag horen. Andere favoriete nummers op het album zijn Ciao Ciao Bambina, Guten Morgen Schöne Welt en Marina.

Bekijk hier de videoclip van Vanessa Neigert en Nel Blu Dipinto Di Blu (Volare):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *