Maras April en Himmel aus Eis

Maras April
Begin 2009 zochten een groep muzikanten uit Mühlhausen een zangeres voor een coverband en die hebben ze gevonden in Anne. Ze speelden samen en maakte een single. Nu doen ze als Maras April mee aan het Bundesvision Song Contest.

In 2009 gingen ze een tijdje door als coverband en ze hadden niet het idee om met eigen liedjes te komen. Totdat de vader van Anne een tekst had geschreven en die vroeg of bandlid René het niet op zijn keyboard zou willen spelen. Dit ging om de single “Himmel aus Eis“. De huidige versie was in 2010 klaar en de band ging verder met liedjes schrijven zonder enige druk alleen maar om mooie liedjes te maken.

Op 28 september doen ze met dit nummer mee aan het Bundesvision Song Contest voor de deelstaat Thüringen.

Bekijk de videoclip van Maras April met Himmel aus Eis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *