Liane en Ein bett aus Sternen

LianeDe nieuwe schlagerzangeres Liane wordt gezien als het nieuwe gezicht van de Duitse schlagers. Volgens de kenners is ze een mix van Astrid Breck, Claudia Jung en Michelle. Ze heeft al een paar albums gemaakt en hoopt nu echt door te breken met haar single “Ein bett aus Sternen” dat geschreven en geproduceerd is door zanger Stefan Peters.

Met het nieuwe nummer luistert weg als een popsong en is een echte moderne schlager. De schrijver en producent Stefan Peters is in ieder geval al laaiend enthousiast over Liane: “Ze heeft me met haar natuurlijkheid, haar frisse en positieve aura en haar professionaliteit vanaf het eerste moment betoverd. Ik sta 100% achter haar en hoop nogmaals met haar te werken.”

Bekijk hier Liane met Ein bett aus Sternen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *