Ingebroken bij Jessica Ming

Jessica Ming Toen er een tijdje geleden bij  Udo Jürgens werd ingebroken dacht zangeres Jessica Ming dat het haar niet zou overkomen, maar nu is er ook bij haar ingebroken.

In de nacht van zaterdag op zondag wist de dader zich toegang te verschaffen in de benedenwoning in Emmenbrücke en heeft daar sieraden, geld van de CD-verkoop, een laptop, een handtas en een horloge meegenomen. De politie van Luzern bevestigt de inbraak en zijn op zondag om half elf een sporenonderzoek gestart. Maar van de dader ontbreekt nog elk spoor.

Jessica Ming hecht niet zo aan de spullen die weg zijn, al vind ze het wel erg dat alle foto’s van haar driejarige zoontje Raffael die op de laptop stonden nu ook weg zijn. Raffael zelf vind het het ergste dat ook zijn rugzak bij de inbraak is meegenomen.

Het zit Jessica Ming de laatste tijd niet mee, ze is drie weken geleden van haar ex-man gescheiden en woonde pas sinds kort in de woning. Ze had pas de laatste verhuisdoos uitgepakr en ging daarna voor optredens naar Spanje, aan de Costa del Mar. Ze kwam op zaterdagochtend terug en zette haar koffer thuis en ging daarna naar een vriendin. Op zondagochtend kwam ze weer thuis en zag ze dat de balkondeur was geforceerd en het hele huis overhoop gehaald was.

Ze is nu wel een beetje angstig geworden, ze denkt nu als ze haar sleutel in het slot steekt dat er iemand achter haar staat. Want de dader had een reservesleutel gevonden en die in het slot in de voordeur gestoken zodat hij ongestoord zijn gang kon gaan. Ze wil er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als ze met haar zoontje Raffael thuis was geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *