Hansi Hinterseer auf historischen Pfaden im Berchtesgadener Land

ARD

In een nieuwe aflevering wandelt Hansi Hinterseer op de historische wegen in Berchtesgadener Land, wat mooie en culturele uitzichten ten over heeft. Ook de hond Gina mag mee lopen en deze keer wandelt Hansi niet in Oostenrijk, maar in Duitsland.

Ze bezoeken de regio wat tegen het Oostenrijkse bundesland Salzburg aan ligt. Natuurlijk is er ook muziek in deze aflevering. Er zijn artiesten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze keer is onder andere Karel Gott, Nicole, het duo Marshall & Alexander. Maar ook das Tiroler Echo, die Amigos en Oesch’s die Dritten. Ook te gast is Petra Frey en het jubilerende Nockalm Quintett. Ook treden op de Freddy Pfister Band en Hannah. Maar natuurlijk zingt ook Hansi Hinterseer zijn nieuwe single.

Uitzending: Zaterdag 8 september om 20:15 op ARD
Herhaling: Maandag 10 september om 10:00 op ARD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *