Frank Galan en Träume im Wind

Frank GalanFrank Galan heeft zijn nieuwe album “Träume im Wind” gepresenteert. Hij heeft alle nummers op het album zelf gekozen. Het is een mix geworden van nieuwe nummers en zijn succesvolle nummers uit België en Nederland. Die liedjes hebben een Duitse tekst gekregen en zijn daarna vol emotie ingezongen.

Het album is een echt Frank Galan-album geworden waarbij gebruik wordt gemaakt van de veelzijdigheid van zijn stem. Het lievelingsnummer van Frank Galan is het nummer “Und ich leg mein Herz in deine Arme“. Het is een nummer met een boodschap die Christian Zierhofer oorspronkelijk heeft geschreven voor zijn vrouw.

Beluister hier Bleib nicht bei mir van Frank Galan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *