Schwesterherz Carina is zwanger

Schwesterherz

Aan het einde van 2012 is het zover, dan verschijnt Schwesterherz baby nummer drie. Het is het eerste kind van Carina en haar man Benjamin. Ze zijn al maarliefst dertien jaar samen en trouwde in 2009.

De 33-jarige Carina is dolgelukkig:”We verheugen ons enorm en we zijn zenuwachtig voor ons nieuwe familielid. Als oom en tante van Leandra en Jan (van Schwesterherz-zus Anja) hebben we al veel kunnen oefenen met kleine kinderen. Nu verheugen we ons met de hele familie op ons eerste kind.”

Aan het eind van het jaar is de kinderkamer in Bad Zwischenahn, vlakbij Oldenburg niet meer leeg, maar voordat Carina aan het moederschap begint heeft ze eerst nog wat optredens in haar agenda staan met Schwesterherz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *