Santiano langer bij KOCH

Santiano
De groep Santiano heeft een hoop succes met hun album “Bis ans Ende der Welt“, het kwam op de eerste plaats van de hitlijst. Het album wist zelfs de platina-status te bereiken. En dat allemaal met een mix tussen traditionele volksliederen, popmuziek en rock-muziek en een vleugje Ierse Folkmuziek. Deze mix slaat heel erg aan in Duitsland.

Door het succes hebben ze het nu ook heel druk, Santiano bereid een herfsttournee voor, de Noord-Duitse omroep NDR bereid een special over deze groep en in September verschijnt er een nieuwe versie van het album “Bis ans Ende der Welt” met vier nieuwe nummers.

Dankzij het grote succes is er nu een langdurig contract met platenmaatschappij KOCH getekent. De platenmaatschappij gelooft in de band die andersoortige muziek maken en dat als concept in de markt kunnen zetten. Ook de vice-president van de platenmaatschappij Universal is dit het bewijs dat naast de schlager en volksmuziek, KOCH ook ruimte kan bieden aan andersoortige muzieksoorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *