Michael Wendler en Was wäre wenn

Michael Wendler

De Duitse popschlager-zanger Michael Wendler komt met zijn eerste single “Was wäre wenn” van zijn nieuwe album “Spektakulär“. De albumtitel is ook hoe je de carrière van Michael Wendler zou omschrijven.

Hij heeft de laatste jaren alles gegeven voor een carrière in zijn genre, de popschlager, en wist daarmee heel veel mensen enthousiast te maken. De selfmade-schlagerzanger is een persoonlijkheid geworden die overtuigt als liedjesschrijver, zanger en entertainer.

Het nummer “Was wäre wenn” komt uit in drie versies, de single-versie, de album-versie en een club-mix voor de discotheken. Op 20 juli is de single fysiek in de winkel te kopen en te downloaden, maar daarvoor is hij al op de radio te horen.

Bekijk hier Michael Wendler en Was wäre wenn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *