Jennifer Kirchheim en Tanz Tanz Tanz

Jennifer Kirchheim

De Duitse Jennifer Kirchheim heeft met haar nieuwe single “Tanz Tanz Tanz” een potentiële hit in handen. Waar een paar jaar geleden een nummer met swing en soul nog zou worden gezongen in het Engels, Frans, Italiaans of Spaans wordt dat nu ook in het Duits gedaan. Het nummer is een elektro-pop nummer dat niet alleen populair is bij de verschillende radiostations, maar ook in de clubs.

In de video zien we Jennifer Kirchheim die zich klaar maakt om naar de disco te gaan en als ze daar eenmaal is dan doet ze Tanz Tanz Tanz. De melodie blijft lekker hangen en het is wel een lekker electro-pop zomer nummer.

Bekijk hier Jennifer Kirchheim met Tanz Tanz Tanz:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *