Die Ursprung Buam hebben goud met Adam & Eva

Maria Levin
Het begint een beetje een traditie te worden, een gouden plaat bij een Ursprung Buam-feest, en bij de dertiende editie was het niet anders als anders. Drie dagen lang is er met 7000 fans in een feesttent feest gevierd met natuurlijk de nodige optredens van de Die Ursprung Buam.

Na vier maanden is het album Adam & Eva goud geworden en de Die Ursprung Buam kregen de gouden plaat uit handen van hun A&R manager Franz Selb.De broers Martin en Andreas Brugger en Manfred Höllwarth maken al 20 jaar muziek en hebben al een hoop bereikt in de muziekbranche. Noteringen in de hitlijsten, verschillende gouden en platina platen, ECHO-nominaties en een Amadeus-award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *