Paulina Vereti komt met Bin zum 1. Mal verliebt

image

In het voorjaar wist Paulina Vereti de harten van miljoenen kijkers te stelen toen ze in het programma “Frühlingsfest der Überraschungen” van Florian Silbereisen het nummer “I Will Always Love You” van Whitney Houston zong. In de zaal kreeg ze ook een staande ovatie.

Nu heeft ze een platencontract bij Jack White en hij noemt haar al het talent van de eeuw. In de herfst, op 13 oktober, komt haar debuutalbum uit, maar deze zomer kan iedereen al genieten van haar eerste single: “Bin zum 1.Mal verliebt“.

Afgelopen zondag zong ze dit nummer al bij Immer wieder sonntags. En dat deed ze op een jonge, frisse manier met veel charme.

Bekijk hier Pauline Vereti met Bin zum 1.Mal verliebt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *