Melanie Jaeger komt met Baila, Baila

image

De Schlager-Latin zangeres Melanie Jaeger uit Berlijn had met haar vorige single “Luna” wat succes en probeert dat nu te overtreffen met haar huidige single: “Baila, Baila“. Ze hoopt weer een aantal weken in de radio-hitlijsten van Duitsland en Oostenrijk te staan met dit zomerse nummer.

Als Melanie Jaeger het nummer zingt is het lastig om niet mee te bewegen op de muziek. “Baila, Baila” is dan ook meteen het titelnummer van haar debuutalbum wat aan het einde van deze maand uitkomt. Het nummer is geproduceerd door het team Alex Bahn, Michael Schönmeier en Bernd Wehner.

Nu is er ook de videoclip uitgegeven van het nummer wat ook heerlijk zomers is. Melanie Jaeger danst op de rotsen, in de zee en op de straat en ze staat ook nog op een boot “Baila, Baila” te zingen.

Bekijk hier Melanie Jaeger en Baila, Baila:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *