Petra Frey en Marco Ventre in finale

Marco Ventre
In Oostenrijk wordt er ook met sterren gedanst onder de naam Dancing Stars. De kans is groot dat er een schlagermuzikant winnaar gaat worden, want Petra Frey en Marco Ventre staan naast Frenkie Schinkels in de finale.

Petra Frey en haar danspartner Vadim Garbuzov heeft week na week laten zien wat voor de goede danseres ze is en de jury wist haar dan ook keer op keer te belonen. Samen met de stemmen die ze van het publiek kreeg is het dan ook helemaal verdiend dat ze een plek in de finale heeft bemachtigd.

In de halve finale had de jury Marco Ventre op een derde plek gezet met zijn danspartner Babsi Koitz. Hij was maar een paar punten achter op de nummer vier. Uiteindelijk viel Brigitte Kren samen met Willi Gabalier af.

De derde finalist is Frenkie Schinkels, oud-voetballer en nu trainer. Hij is geboren in Rotterdam, oud jeugdspeler van Feyenoord en gespeeld bij AZ’67 en Excelsior maar woont al jaren in Oostenrijk en heeft zelfs de Oostenrijkse nationaliteit. Hij danst met Roswitha Wieland. Ze stonden in de halve finale op de vierde plek, maar wisten genoeg stemmen binnen te halen om ook in de finale te dansen.

Vrijdag is de grote finale en dan zullen we weten wie zich de Dancing Star van 2012 in Oostenrijk mag noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *