Bernhard Brink is Burger des Jahres 2011

Bernhard Brink
Bernhard Brink is gekozen tot Bürger des Jahres 2011 in zijn stad Nordhorn. Afgelopen maandag heeft hij zijn onderscheiding gekregen op het Rathaus. Dat verklaarde de VVV-voorzitter dat Bernhard Brink zich zijn gehele carrière heeft ingezet om de stad Nordhorn bekend te maken. In veel interviews heeft hij verteld dat hij trots op de stad is.

Burgemeester Thomas Berling voegte daar aan toe dat hij in al die jaren zijn liefde voor zijn geboortestad niet heeft verloren. De prijs komt voor Bernhard Brink in zijn grote jubileumjaar. In 2012 viert hij dat hij alweer 40 jaar op de bühne staat. Dat hij 25 jaar getrouwd is met zijn vrouw Ute en daarnaast wordt hij in mei ook nog eens 60 jaar. Het kan dus niet op voor Bernhard Brink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *