Stefenie Hertel en Gitte Haenning in Let’s Dance

Stefanie Hertel
Vorige week werd al bekend dat Patrick Lindner mee zou doen aan de Duitse versie van Dancing with the Stars: Let’s Dance. Vandaag is de volledige lijst met deelnemers bekend geworden. Het blijkt dat hij niet de enige schlagerzanger is die mee doet. Onder de deelnemers zit ook Stefanie Hertel en de zangeres Gitte Haenning.

Zij zullen het onder andere opnemen tegen model Rebecca Mir, acteur Patrick Bach en de blinde zangeres Joana Zimmer. In elf weken gaan ze op de Duitse zender RTL de strijd met elkaar aan. De jury bestaat uit Joachim Llambi, Motsi Mabuse , Roman Frieling en het nieuwe gezicht in de jury is Maite Kelly.

De presentatie is net als vorig seizoen in handen van Daniel Hartwich en Sylvie van der Vaart

Eerste uitzending: Woensdag 14 maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *