Stefanie Hertel keert terug naar Teldec

Stefanie Hertel

Stefanie Hertel keert terug naar platenmaatschappij Teldec wat onder Warner Music Germany valt. Haar laatste album bracht ze nog uit bij Montana (Sony).

Op 23 maart verschijnt haar nieuwe single, die de titel “Ein Meer aus Liebe ((Biscaya))” draagt. De melodie is bekend, dat komt van de hit Biscaya van James Last, maar Marc Hiller heeft er een Duitse tekst op gemaakt. Deze Marc Hiller heeft ook de tekst geschreven van het nummer “Küss mich, halt mich, lieb dich” van Ella Endlich. De productie van het nummer is in handen van de vader van Ella Endlich: Norbert Endlich.

De Tv-première van de single vind plaats op 24 maart bij de ZDF tijdens “Wilkommen bei Carmen Nebel“. Niet heel verbazend als je weet dat Norbert Endlich een relatie heeft met Carmen Nebel. Ze zijn zelfs verloofd.

Het nummer laat een hele nieuwe sound horen dan dat we van Stefanie Hertel gewend zijn, maar ze is zelden zo goed geproduceerd, dus dit kan best een hit worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *