Randfichten komen met Aufgewurzelt

Randfichten

Eind deze week komen de Randfichten met een nieuwe single: “Du Kleine Fliege” en aan het eind van de maand komen ze met een heel nieuw album “Aufgewurzelt“.

De groep Original Arzgebirgsche Randfichten werd opgericht door Thomas Unger en Michael Rostig en speelden ze eigenlijk vooral prive. Als in 1997 Thomas Lauterbach zich bij de groep voegt noemen ze zich de Randfichten. Er kwam pas groot succes bij het nummer “Lebt denn dr alte Holzmichl noch?

Na een kleine pauze, hun laatste album kwam uit in 2010, komen de Randfichten nu terug met een nieuw album: “Aufgewurzelt” De titel is dialect voor Gas geven en de Moet er inhouden en dat lukt met de Randfichten ook makkelijk. Het moment om met het album te komen is niet gek gekozen, in 2012 vieren ze hun 20 jarige jubileum

Beluister hieronder de nieuwe single: “Du kleine Fliege” van Randfichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *