Marco Ventre gaat dansen

Marco Ventre

In Oostenrijk staat begin maart alweer een nieuwe editie van “Dancing With the Stars”  op het programma. Twaalf bekende Oostenrijkers gaan samen met een professionele danser de strijd met elkaar aan.

Deze editie doet zanger Marco Ventre mee. Hij is niet de eerste zanger, in het verleden waren ook Markus Wolfahrt en Udo Wenders kandidaat. Ze hebben hem gezegt dat de training voor het programma niet te onderschatten is. Toch verheugd Marco Ventre zich er op, hij zegt dat hij gediciplineerd is en niet gauw opgeeft.

Voorbereidingen op de trainingsperiode zijn er al genomen. Er is hem verteld dat hij voor de training een paar kilo moet aankomen, dus zit Marco Ventre nu ontspannen thuis en heeft chocolade en chips ingeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *