Jessica Ming: Ich bin Stark

Jessica Ming

De Zwitserse zangeres Jessica Ming heeft een nieuw album opgenomen: “Ich bin Stark“. Het is een album wat in het genre Schlager-Pop past. Ook is het een zeer persoonlijk album geworden. Jessica Ming heeft veel teksten zelf geschreven over dingen die ze mee maakt in haar dagelijks leven.

Ook schrijft ze over de gedachten en observaties over haar levensweg en waar deze haar naar toe zal brengen. Verder haalt Jessica veel kracht uit het optreden op festivals en andere optredens. Muziek maken en zingen en daarbij ook nog vrienden maken is hetgene wat een groot geschenk is wat met al het geld van de wereld niet te betalen is.

Bekijk hier de videoclip voor  “Ich bin Stark” van Jessica Ming:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *