Tim Toupet heeft goud

Tim ToupetMet Tim Toupet is het altijd feest en in 2008 bracht hij de knaller van een hit “So ein schöner Tag” uit dat ook wel bekend is als het Fliegerlied. En nu aan het einde van 2011 heeft hij daar een goude plaat voor gekregen.

Het betekend dat hij in totaal meer dan 150.000 singles heeft verkocht of zijn gedownload. In 2009 was het natuurlijk al een grote Apres-ski hit, maar blijkbaar zijn er nu pas genoeg singles verkocht dat hij eindelijk zijn goude plaat krijgt en het dus best een goede dag is.

Bekijk hieronder Tim Toupet en ..So ein schöner Tag (Fliegerlied):

Een reactie

  • fan

    Klopt dat hij goud heeft maar dat kreeg hij al in januari 2011 tijdens het tv programma “Aprés ski hits 2011” van RTL 2.
    Tim Toupet heeft afgelopen weekend goud weggegeven en niet gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *