Pascal Silva brengt album uit

Pascal SilvaTijdens het komende Winterfest der Volksmusik wat op 28 januari plaatsvind wordt er een nieuwe artiest voorgesteld aan het publiek uit de stal van Jack White: Pascal Silva.

Tijdens het programma van Florian Silbereisen presenteert hij zijn album “Träumen mit Pascal Silva” dat een dag daarvoor uitkomt. De Zwitser stond al met 8 jaar op het podium waarna hij daarna optrad in hotels en restaurants.

Wanneer hij 15 is emigreert zijn familie naar de Dominicaanse Republiek. Daar leert hij Spaans en gaat hij ook in het Spaans zingen. Voordat hij 20 is heeft Pascal Silva al twee Latino-albums uitgebracht en verscheen in de Dominicaanse Republiek in meer dan 80 televisieprogramma’s. Ook president Leonel Fernandez nodigde hem tot twee keer toe uit voor een etentje.

In 2010 kwam hij in contact met producer Jack White die hem vergelijkt met een jonge Julio Iglesias. Een jaar later tekent Pascal Silva een contract bij Gloriella Music, het platenlabel van Jack White en begin 2012 komt het album “Träumen mit Pascal Silva” uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *